Home Cloud Trunk Teams Internet Contact SELF-CARE

INTERNET

CombiVoIP is totaaloplosser op het gebied van communicatie.
Daarom bieden we naast VoIP – SIP trunking, hosted PBX en mobiele telefonie een compleet assortiment aan verbindingen. De professionele internetverbinding voor de zakelijke markt, geheel afgestemd op al jouw zakelijke wensen. Als zakelijke klant heb je altijd een internetverbinding nodig die werkt. CombiVoIP heeft hiervoor de snelle en veilige ‘Combi Internet’ dienst ontwikkeld. Als zakelijke klant heb jij de mogelijkheid om jouw internetabonnement uit te breiden met extra IP-adressen. Hierdoor ben jij in staat om bedrijfsapplicaties onder verschillende IP-adressen beschikbaar te maken.

Landelijke dekking

Wij bieden Internet en IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel.
Deze verbindingen zijn volledig managed met variabele bandbreedtes tot 1 Gpbs snelheid. Uiteraard leveren we ook alle opties, zoals bijvoorbeeld “testen en labelen”, het plaatsen van een WCD of extra IP nummers. Tegenover een minimale investering staat een optimale aansluiting. Ook de verbindingen kun je afnemen als losse bouwstenen of in combinatie met onze andere telecomdiensten zodat wij “end to end management” kunnen bieden. CombiVoIP is wholesale partner van twee van de grootste aanbieders voor connectiviteit in Nederland, KPN en Tele2 en op termijn gaan we dit uitbreiden met andere (lokale) initiatieven. Hierdoor kunnen wij onze verbindingen landelijk dekkend aanbieden.

Landelijk dekkend portfolio zakelijke internetverbindingen op basis van xDSL, Fiber to the Home, Ethernet en Fiber.
Leverbaar met een CombiVoIP Sip Trunk om jouw bestaande PBX op het internet aan te sluiten.
Bij CombiVoIP xstream VDSL ontvangt jouw klant altijd de hoogst mogelijke snelheid, tot maximaal 200Mb/60Mb, voor een vast laag maandbedrag.
24/7 beheerd netwerk met actieve monitoring.
Extra IP-adressen mogelijk.
Voor data en spraak (IP telefonie).
Oplevering is inclusief configuratie van een A-merk geïnstalleerde router op locatie.
Landelijk dekkend netwerk.
Eenvoudig verhogen van bandbreedte.