Home Cloud Trunk Teams Internet Contact SELF-CARE

Combi Cloudtelefonie

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. CombiVoIP Cloudtelefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). Je hoeft bij CombiVoIP niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert jou alleen maar een enorme besparing op! CombiVoIP regelt verder alles, van administratie tot installatie. Je bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Met CloudConnect maak je gebruik van een innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen eigen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer. De telefooncentrale wordt namelijk door CombiVoIP beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige Kamailio en Freeswitch platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing.

Is het beheren en configureren van deze telefooncentrale ingewikkeld? Niet bij CombiVoIP. Jij bepaalt tot in detail hoe alles geconfigureerd wordt en welke instellingen zijn toegestaan. Zo is er onder andere de mogelijkheid om keuzemenu’s en tijdschema’s in te stellen, wachtrijen te beheren en belgroepen aan te maken. En dat alles op één centrale plek.

CombiVoIP Cloud wordt aangeboden in een overzichtelijk alles-in-een model, waarbij de één licentie alle functionaliteiten bevat die nodig zijn voor het inrichten van een volwaardige MKB telefoniecentrale.

Zeer uitgebreide zakelijke cloudtelefonie-oplossing voor 1 – 200 medewerkers
HD Voice gesprekskwaliteit.
Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.
Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland, België en Duitsland voor een vast bedrag per maand.
Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.
Gebruiksvriendelijke beheerportaal om doorschakelen zelf uit te voeren.
Integratie van Mobiel-SIP de oplossing om met 4g en5g te bellen.
Toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan jouw bestaande telefonieomgeving zoals fax-to-email.
Email status van gemiste oproepen en VoiceMail.